Dapper Dan Deluxe Pomade Kopen, review en test?


De op water gebaseerde pommade wereld is interessant. Er zijn er genoeg om uit te kiezen en hoewel James een goede hoeveelheid van hen heeft bedekt, ben ik nog steeds bezig met mijn voeten erin te ploeteren. Ik moet zeggen dat het gemak om na een douche alles uit te kunnen wassen verdomd mooi is.
dapper dan merk
Hoe dan ook, hier is nog een ander product op waterbasis dat de verschillende keren dat ik het heb gebruikt niet heeft teleurgesteld. Dapper Dan is een bedrijf dat loopt met de slogan “Vintage Look for the Modern Man.” Ik hou er niet van om me te houden aan een conceptualisering van wat vintage is en wat modern is – als het er leuk uitziet en me niet uitscheldt, ben ik goed. Krijg ik dat van deze pommade? We zullen zien…

Het wordt geleverd in een zeer licht groen getint aluminium blik. Doet me denken aan de ziekelijke kleur stripfiguren die worden als ze op het punt staan te gaan yacken. Deze groene kleur wordt gecompenseerd door het “vintage” ontwerp van bedrukt op roest en krassen, dat is vrij fatsoenlijk in termen van presentatie. Het is niet verschrikkelijk, maar het is niet de schoonste. Je krijgt 100ml (omdat het uit de UK komt), wat ongeveer 3.4 oz is.

Bekijk de dagprijs

Geur

Geadverteerd als een “schone, knapperige en verse”, maar alles wat ik kreeg was een fruitige meloengeur. De mensen om me heen hebben het bevestigd.

Textuur

Als een medium hold water gebaseerde pommade, was het de gebruikelijke dikte en gel-achtige consistentie die uit het blikje kwam. Had echter een klein gevoel van olie, wat gemakkelijk wegspoelde door mijn handen door water te laten lopen.

Toepassing

2-3 vingertoppen voor een stevige houvast. Ik heb het op licht vochtig haar aangebracht, wat mij een gunstig resultaat heeft opgeleverd in termen van styling – het maakt het proces een beetje gladder. Hier begint de fruitige geur zich te verspreiden in de ruimte om je heen.

Slickness

Een beetje zwerven waar ik zou verwachten (dit zal tijd kosten of iets in de sterke houdgreep), anders is het gegeven me een schone slick voor een solide 8 uur.

Shine

Het wordt geadverteerd als een medium glans, maar naar mijn mening is het borderline mat tot weinig glans. Ik denk dat de kleine hoeveelheid glans afkomstig is van het ingrediënt ricinusolie van het product, dus hoe meer je toevoegt, hoe meer glans (en slickness) je krijgt. Mijn 3 vingertoppen geven een zeer minimale glans.

Sterkte

Medium hold gedurende de dag. Minimale hardheid, wat betekent dat de kracht niet afkomstig is van het bevriezen van het haar.

Bekijk de dagprijs

Duurzaamheid

Ik merkte niets te dramatisch op omdat het zijn oorspronkelijke kenmerken verloor – de pracht werd vastgehouden, er kwamen geen zwerfdieren tevoorschijn en de pommade droogde te hard op. Dit was echter alleen voor de standaardwerkdag van ongeveer 8-9 uur. Verder is het in de lucht.

Restyleerbaarheid

Het is geen probleem geweest om het op te lossen als ik een of twee zwervertjes zie, maar als het gaat om het overdoen van alles wat ik ’s morgens had gedaan? Dit is te eng om op het werk te proberen als ik de pommade niet meeneem.

Kwaliteit van de opbouw

Wassen met een douche.

Spoelbaarheid

Eén douche = geen product meer.

Lees ook Beste Pommades voor Mannen

Dapper Dan Pomade soorten

Dapper Dan Deluxe pomade

Dapper Dan Deluxe pomade

Bekijk de dagprijs

De perfecte flexibele pomade voor degenen die een professionele gladde look wil maken.

Deze Dapper Dan DeLuxe pomade is een pomade op waterbasis, maar toch met de glans van een aantal andere, meer wasachtig en vettige pomade’s. Voordeel is dat een pomade op waterbasis ook makkelijk uitwast.

Deluxe Pomade is veelzijdig en kan worden gebruikt voor de meeste stijlen.

Dit product zal uw stijl de hele dag op zijn plaats houden. In tegenstelling tot veel andere pomade’s op waterbasis is zal het niet te veel te harden. Luxe Pomade kan opnieuw worden gekamd op elk punt hoewel we aan een natte kam gebruikt restylen met meer gemak.

  • Watergedragen
  • Wast gemakkelijk uit

Dapper Dan Heavy Hold Pomade 100 ml.

Dapper Dan Pomade

Bekijk de dagprijs

Dapper Dan Heavy Hold Pomade is een krachtige oliebasis pomade maar bevat geen petreleum. Daarom wast hij dus toch makkelijk uit zonder ‘build-up.’ Dit product geeft een hoge hold met veel glans. De geur heeft hinten van drop en vanille.

Hoe te gebruiken:

Breng de Dappe Dan Heavy Hold Pomade aan in handdoek droog of helemaal droog haar. Verdeel gelijkmatig en style je haar met je handen of een kam.

Conclusie

Hoe meer watergedragen pommade ik probeer, hoe meer ik het gevoel heb dat ze tot op zekere hoogte hetzelfde zijn. Dapper Dan valt een beetje op door zijn lichte olieachtige eigenschappen (vooral de glans) en zijn vermogen om stevig te blijven. De glans is zeer minimaal, maar het zorgt voor een nette en “dappere” uitstraling. Ik heb het meerdere malen gebruikt en het is me nog niet ontgaan. Het enige wat opvalt is dat het niet in staat was om mijn hardere haren aan mijn rechterkant te temmen. Deze hebben de neiging om een beetje meer te krullen, dus zoals je kunt zien, wordt het een beetje onhandelbaar. Verder zal mijn blikje Dapper Dan Deluxe Pomade vrij snel leeg zijn.

Recent Posts